General distribution (WSC):

Europe, Turkey, Russia (Europe to Far East), Japan

Faunistic references:

Agroeca brunea [sic!] Drensky 1936, p. 177

Agroeca brunnea Dimitrov 1999, p. 20

Agroeca brunnea Lazarov et al. 2001, p. 20

Agroeca brunnea Deltshev et al. 2004, p. 189

Agroeca brunnea Antov et al. 2004, p. 359

Agroeca brunnea Naumova et al. 2008, p. 272


Localities:

Bulgaria: Gorni Yurutsi, Kardzhali Province - 1 ♀, 28.09.1995, Deltshev et al. 2004 ; Chivira Hut, Sredna Gora Mts. - 1 ♂, Lazarov et al. 2001 ; Koritata Place, Sredna Gora Mts. (approximate) - 2 ♂, Lazarov et al. 2001 ; Lyulin Mountain (no locality specified) - Naumova et al. 2008 ; Tsarevo - 1 ♀, 24.05.1993, Dimitrov 1999 ; Tihiya Kat, Vitosha - 1 specimens, Antov et al. 2004 ; Burgas - Drensky 1936 ;

Images:

No images available yet.