General distribution (WSC):

North America, Europe, Turkey, Russia (Europe to Far East), China, Korea, Japan

Faunistic references:

Centromerus silvaticus [sic!] Drensky 1936, p. 95

Centromerus sylvaticus Deltshev & Blagoev 1992, p. 29

Centromerus sylvaticus Dimitrov 1999, p. 17

Centromerus sylvaticus Lazarov et al. 2001, p. 12

Centromerus sylvaticus Antov et al. 2004, p. 357

Centromerus sylvaticus Naumova et al. 2008, p. 269

Centromerus sylvaticus Deltshev et al. 2011, p. 81


Localities:

Bulgaria: Yagodina, Smolyan Province - 1 ♀, Deltshev et al. 2011 ; Snezhanka Peak, Western Rhodopes Mts. - 1 ♀, 16.07.1988, Deltshev et al. 2011 ; Smolyan Lakes Hut, Western Rhodopes Mts. - 1 ♀, 31.07.1991, Deltshev et al. 2011 ; Chepelare - 1 ♂, Deltshev et al. 2011 ; Batashki Snezhnik Peak, Western Rhodopes Mts. (approximate) - 1 ♀, 01.07.2006, Deltshev et al. 2011 ; Bogdan Peak, Sredna Gora Mountain - 1 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Lyulin Mountain (no locality specified) - Naumova et al. 2008 ; Tsarevo - 1 ♀, 23.05.1993, Dimitrov 1999 ; Zemen - 142 specimens, Deltshev & Blagoev 1992 ; Tihiya Kat, Vitosha - 6 specimens, Antov et al. 2004 ; Hunting park, Sofia - 3 specimens, Antov et al. 2004 ; Northern Park, Sofia - 1 specimens, Antov et al. 2004 ; Borisova Gradina park, Sofia - 1 specimens, Antov et al. 2004 ; Yakoruda - Drensky 1936 ; Yundola - Drensky 1936 ; Todorka Peak - Drensky 1936 ; Banderitsa - Drensky 1936 ; Pirin (no locality specified) - Drensky 1936 ; Dragalevtsi - Drensky 1936 ;

Images:

No images available yet.