General distribution (WSC):

North America, Europe, Turkey, Caucasus, Russia (Europe to Far East), Iran, Central Asia, China, Korea, Japan

Faunistic references:

Dictyna arundinacea Drensky 1936, p. 57

Dictyna arundinacea Dimitrov 1999, p. 20

Dictyna arundinacea Lazarov et al. 2001, p. 20

Dictyna arundinacea Deltshev et al. 2004, p. 189


Localities:

Bulgaria: Uzundzhovo, Haskovo Province - 1 ♂, 3 ♀, 12.06.1988, Deltshev et al. 2004 ; Krumovgrad - 1 ♂, 17.04.1977, Deltshev et al. 2004 ; Chiflik, Kardzhali Province - 1 ♀, 18.04.1977, Deltshev et al. 2004 ; Srednogorets Hut, Sredna Gora Mts. - 1 ♂, 6 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Bunaya Peak, Sredna Gora Mt. - 1 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Mulei, Panagyurishte (approximate) - 3 ♂, Lazarov et al. 2001 ; Chivira Hut, Sredna Gora Mts. - 2 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Strelcha - 2 ♂, Lazarov et al. 2001 ; Fetentsi, Pazardzhik Region - 3 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Tsarevo - 2 ♂, 1 ♀, 24.05.1993, Dimitrov 1999 ; Samokov - Drensky 1936 ; Borovets - Drensky 1936 ; Pirin (no locality specified) - Drensky 1936 ; Kyustendil - Drensky 1936 ;

Images:

No images available yet.