General distribution (WSC):

Europe, Turkey, Caucasus, Russia (Europe to Far East), Central Asia, India, China, Korea, Japan

Faunistic references:

Euophris [sic!] frontalis Drensky 1936, p. 192

Euophrys frontalis Flanczewska 1981, p. 196

Euophrys frontalis Deltshev & Blagoev 1992, p. 32

Euophrys frontalis Dimitrov 1999, p. 21

Euophrys frontalis Naumova et al. 2008, p. 274


Localities:

Bulgaria: Lyulin Mountain (no locality specified) - Naumova et al. 2008 ; Isperets hut - 1 ♂, 1 ♀, 11.07.1993, Dimitrov 1999 ; 1 ♀, 24.04.1993, Dimitrov 1999 ; Zemen - 3 specimens, Deltshev & Blagoev 1992 ; Trigrad - 1 ♂, 13.05.1966, Flanczewska 1981 ; Klyuch, Blagoevgrad Province - 2 ♂, 2 ♀, 07.05.1966, Flanczewska 1981 ; Banderitsa - Drensky 1936 ; Sliven - Drensky 1936 ; Bachkovo - Drensky 1936 ;

Images:

No images available yet.