General distribution (WSC):

Europe, Turkey, Israel, Caucasus, Russia (Europe to Far East), Iran, Central Asia, China, Japan

Faunistic references:

Drassodes pubescens Drensky 1936, p. 139

Drassodes pubescens Deltshev & Blagoev 1992, p. 31

Drassodes pubescens Lazarov et al. 2001, p. 22

Drassodes pubescens Naumova et al. 2008, p. 273


Localities:

Bulgaria: Koritata Place, Sredna Gora Mts. (approximate) - 2 ♂, 1 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Chivira Hut, Sredna Gora Mts. - 2 ♂, 1 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Chavdar, Sofia Province - 1 ♂, Lazarov et al. 2001 ; Bratiya Peak, Sredna Gora Mts. - 2 ♂, 3 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Fetentsi, Pazardzhik Region - 2 ♂, Lazarov et al. 2001 ; Panagyurishte - 1 ♂, 1 ♀, Lazarov et al. 2001 (St. Ivan); Lyulin Mountain (no locality specified) - Naumova et al. 2008 ; Zemen - 12 specimens, Deltshev & Blagoev 1992 ; Borovets - Drensky 1936 ; Todorka Peak - Drensky 1936 ; Karlovo - Drensky 1936 ; Bachkovo Monastery - Drensky 1936 ; Kazanlak - Drensky 1936 ; Kyustendil - Drensky 1936 ; Vladaya - Drensky 1936 ; Burgas - Drensky 1936 ; Troyan - Drensky 1936 ;

Images:

No images available yet.