General distribution (WSC):

Southern, Central Europe to Central Asia

Faunistic references:

Chalcoscirtus infimus Drensky 1936, p. 201

Chalcoscirtus infimus Flanczewska 1981, p. 192

Chalcoscirtus infimus Dimitrov 1993, p. 75

Chalcoscirtus infimus Deltshev 1995, p. 222

Chalcoscirtus infimus Lazarov et al. 2001, p. 25

Chalcoscirtus infimus Deltshev et al. 2011, p. 93

Chalcoscirtus infimus Dimitrov & Naumova 2021, p. 693


Localities:

Bulgaria: Novo Selo, Plovdiv Province - 1 ♂, 15.05.2003, Deltshev et al. 2011 ; Oreshnik village - 1 ♂, 20.06.2019, Dimitrov & Naumova 2021 ; Chavdar, Sofia Province - 1 ♂, Lazarov et al. 2001 ; Maritsa Hut, Rila - 1 ♀, 20.07.1986, Deltshev 1995 ; Musalenski Lakes, Rila Mts. - 1 ♀, 13.08.1987, Deltshev 1995 ; Silistra - 08.08.1992, Dimitrov 1993 ; Kardzhali - 1 ♂, 24.05.1966, Flanczewska 1981 ; Plovdiv - Drensky 1936 ;

Images:

No images available yet.