General distribution (WSC):

North America, Europe, North Africa, Turkey, Caucasus, Russia (Europe to Far East), Kazakhstan, Central Asia, China, Mongolia, Japan

Faunistic references:

Linyphia pusilla Drensky 1936, p. 85

Microlinyphia pusilla Lazarov et al. 2001, p. 14

Microlinyphia pusilla Deltshev et al. 2004, p. 186

Microlinyphia pusilla Deltshev et al. 2011, p. 83


Localities:

Bulgaria: Yundola - 1 ♂, 2 ♀, Deltshev et al. 2011 ; Trigrad - 1 ♂, 1 ♀, Deltshev et al. 2011 ; Stoikite, Smolyan Province - 1 ♂, Deltshev et al. 2011 ; Snezhanka Peak, Western Rhodopes Mts. - 1 ♀, 16.07.1988, Deltshev et al. 2011 ; Batak - 1 ♂, 15.07.1988, Deltshev et al. 2011 ; Uzundzhovo, Haskovo Province - 1 ♀, 10.05.1988, Deltshev et al. 2004 ; Madzharovo, Haskovo Region - 1 ♀, Deltshev et al. 2004 ; Chivira Hut, Sredna Gora Mts. - 2 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Bratiya Peak, Sredna Gora Mts. - 1 ♀, Lazarov et al. 2001 ; Borovets - Drensky 1936 ; Todorka Peak - Drensky 1936 ; Karamanitsa, Pirin - Drensky 1936 ; Banderitsa - Drensky 1936 ; Demianitsa - Drensky 1936 ; Bansko - Drensky 1936 ; Klisura - Drensky 1936 ; Krasnovo, Plovdiv Province - Drensky 1936 ; Lovech - Drensky 1936 ; Cherepish Monastery - Drensky 1936 ;

Images:

No images available yet.